Flickvänsguiden: Hur Hittar Man En Flickvän?

Längtar du efter att vara någons pojkvän? Vet du inte hur man hittar en flickvän? Oroa dig inte – vi är här för att hjälpa dig. Det spelar ingen roll vad du har för läggning, intressen eller smak, det finns säkra sätt för hur man hittar en flickvän. När allt kommer omkring så finns det någon för alla, eller hur?

I denna guide kommer vi att visa dig:

 • Var du ska gå för att hitta din drömtjej
 • De bästa eventen att delta i för att hitta en flickvän
 • Hur du håller dig säker på den första dejten med någon du har träffat

Är du redo att sätta igång? Detta är vad du behöver göra för att hitta en flickvän.

1. Dejtingsidor

Dejtingsidor är som att titta ner i en tunna med fisk och leta efter rätt byte. Det är så lätt – och kräver lite ansträngning från din sida. Du måste självklart ordna en profil och lägga upp ett par fina bilder på dig själv. Men när det är gjort behöver du bara swipa och klicka.

Det finns gratis dejtingsidor och det finns gratisappar. Vi rekommenderar att du testar några av de som är gratis för att få en känsla för hur de fungerar innan du går till en betald webbplats. När du är bekant med dejtingsidor är det bara att hoppa ut där! Du kan hitta en flickvän på nätet genom att bara klicka på en knapp för att säga “hej.”

Se till att du tänker till lite när du skapar din profil. Skriv ner dina intressen, hobbys och se till att inkludera eventuella filosofier eller religioner som är oerhört viktiga för dig. Var inte överväldigande, men låt henne veta vad du verkligen gillar.

 • Online-dejting är förmodligen det absolut bästa sättet att hitta en flickvän på
 • Se till att du skriver ner vad de får med dig som pojkvän
 • Prova några gratis sidor eller appar innan du binder upp dig på en betald webbplats

2. Var dig själv!

Ofta känner både män och kvinnor behovet av att framhäva sig själva. Oavsett om de är osäkra på sin personlighet, utseende eller till och med ekonomiska situationer, är det bara en vana som vissa människor har.

Om du vill hitta en flickvän måste du vara dig själv. Att låtsas vara någon du inte är kommer inte att ta dig särskilt långt i en relation – hon kommer att få reda på att du inte var ärlig. Var bara sann mot dig själv och visa din personlighet. Om hon inte gillar det du visar, var hon ändå inte rätt tjej för dig.

 • Låtsas aldrig vara någon du inte är – dina lögner kommer att komma ikapp dig
 • Visa dina riktiga färger redan från början
 • Om hon inte gillar din personlighet är det hon som missar något

3. Ta en semester

Om du vill hitta en flickvän, varför inte titta precis utanför ditt område? Du kan ta en semester till ett ställe i närheten – det behöver inte vara exotiskt. Du kan till exempel köra några timmar till bergen eller till stranden och se vem du träffar.

Du kommer att bli förvånad över vad som kan hända. Och även om långdistansförhållanden inte fungerar för alla, fungerar de verkligen för vissa. Du vet aldrig vem du kommer att träffa och få kontakt med – och det kan till och med vara någon som bor i närheten av dig, som också är ute och reser!

 • Var inte rädd att titta utanför ditt omedelbara närområde för att hitta en flickvän
 • Många människor kan hantera långdistansförhållanden
 • Du kan till och med hitta en tjej som bor i närheten av dig när du reser

4. Använd kollektivtrafiken

Du kommer inte hitta en flickvän som sitter i din bil när du pendlar till jobbet. Försök istället med kollektivtrafiken. Ta tåget, tunnelbanan, bussen till jobbet varje morgon så kommer du snart att märka att den söta flickan vanligtvis är på samma tåg som du är!

De som åker med kollektivtrafik är inte alltid kända för att vara de vänligaste människorna på jorden. De är varma, inträngda och de saknar utrymme. Du kan bekämpa detta och vara annorlunda genom att erbjuda din plats, låta den där tjejen gå ut först genom dörrarna eller bara att le och säga hej.

Var inte rädd för att starta en konversation med någon. Men var uppmärksam. För vissa kvinnor är pendlingen till och från jobbet en tid då de antingen förbereda sig för dagens arbete eller kopplar av efter en arbetsdag. Bli inte förolämpad om hon helt enkelt inte vill prata.

 • Att köra din egen bil till jobbet hjälper dig inte att hitta en flickvän
 • Överväg kollektivtrafik och var det vänliga ansiktet som kvinnan ser varje morgon
 • Starta en konversation, men bli inte förolämpad om hon inte vill prata

5. Matbutiken

Kvinnor blir ofta förvånade när de ser män som handlar mat. När allt kommer omkring så har många män mentaliteten – eller bara schemat – som dikterar kvinnor sköta den biten. Men män måste också äta, eller hur? Naturligtvis går du och handlar mat.

Så var inte rädd för att prata med kvinnan i kassakön bakom dig nästa gång du är i mataffären. Eller, om du vill spela det “oskyldiga” kortet, kan du gå rakt på och be om “råd” om hur du väljer en mogen avokado eller ett en bit kött.

Gör som du vill, men mataffären är ett bra ställe att hitta en flickvän på. Hon förväntar sig dessutom inte att hitta sin nästa pojkvän där – män är mer benägna att närma sig henne i baren än i matbutiken, så det blir ännu mer imponerande.

 • Matbutiken är en fantastisk plats att hitta en flickvän
 • Du kan helt enkelt prata med någon i kassan eller så kan du be om “råd”
 • Kvinnor förväntar sig inte att träffa män i en mataffär, så det är ännu mer attraktivt

6. Nöjesparker

Generellt sett är tjejerna som går till nöjesparker från närområdet. Om de inte besöker parken som en del av en semester. Som sagt, att besöka en nöjespark är ett bra sätt att hitta en flickvän på. Du kommer att stå i kö i bokstavliga flera timmar när du väntar på din favoritattraktion, och det finns verkligen inget bättre att göra än att prata med människorna omkring dig.

Du kan starta konversationen genom att fråga något som “har du säsongskort?” Det är ett bra sätt att avgöra om hon är från området eller inte. Om hon säger ja, så är hon det. Om hon säger nej, kan du helt enkelt fråga något som “ok, är du på besök i stan?” Detta ger dig mer information om hon är från närområdet eller inte och det kan möjligtvis även starta en längre konversation.

En annan fördel med att hitta en flickvän i en nöjespark är att du kommer att kunna se vilken typ av tjej hon är. Är hon en spännande sökare? Föredrar hon åkattraktioner för barn? Hon kommer också att lära sig om dig, speciellt när du tar en plats bredvid henne på Thunder Trail!

 • Lokala kvinnor besöker ofta nöjesparker och vattenparker
 • Du kan prata med henne för att ta reda på om hon är från närområdet eller inte
 • Du lär dig också lite om hennes personlighet genom vilka åkattraktioner hon väljer

7. Gå på frågesport

Vill du hitta en flickvän som gillar att gå ut och har en hjärna? Gå på frågesport på din närmaste pub. Dessa event sker vanligtvis varje vecka, och du kommer vanligtvis att stöta på samma publik om du går varje vecka. Så även om du inte skapar ögonkontakt eller vågar just denna måndag, finns det en god chans att hon kommer att vara där nästa vecka.

Det är kul med frågesport och de kan även vara lärorika. Ibland är frågesport löjligt, men när du bildar ett lag och tar några drinkar kan de faktiskt vara ganska avkopplande. Så gå till baren, plocka upp en handhållen enhet och visa upp dina färdigheter.

 • Trivia nätter är ett roligt sätt att träffa smartare kvinnor än genomsnittet
 • Du kan bjuda in henne till ditt lag
 • Vanligtvis kommer samma deltagare till samma bar varje vecka, så du kommer förmodligen att se henne där igen!

8. Mässor och konferenser

Är du ett stort fan av Harry Potter? Älskar du marknadsföring? Gillar du cosplay? I så fall bör du delta i en konferens eller mässa för att hitta en flickvän som delar dina intressen!

Det finns konferenser, konvent och mässor för nästan varje hobby på planeten. Teman sträcker sig från IT-säkerhet till (ja …) pornografi. Vad gillar du? Du kan till och med hitta en flickvän genom att delta på din årliga jobbkonferens, försök bara se till att hon inte arbetar med samma människor som du gör. Se också till att du vet hur HR kommer att reagera om de upptäcker att ni två dejtar.

 • Mässor, konferenser och konvent är bra ställen att hitta en flickvän på
 • Kvinnorna på dessa konferenser delar förmodligen dina intressen
 • Om det är en jobbgrej bör du se till att det inte kommer att bli besvärligt med, eller ännu värre, äventyra ditt jobb

9. Religiösa möten

Om du är andlig eller religiös, varför inte titta lite närmare hem för att hitta en flickvän. Låt oss till exempel säga att du är en baptistisk kristen. Om du är en vanlig medlem eller en kyrka ser du definitivt samma kvinnor vecka efter vecka. Varje söndag morgon, för att vara exakt.

Varför inte närma sig den vackra kvinnan och prata med henne? Det behöver inte vara efter kyrkan, det kan vara på kyrkans välgörenhetsinsamling, middag av stipendiemiddag. Säg bara hej, för du vet redan att ni delar religiösa värderingar. Du kan ta reda på om du också delar gemensamma intressen.

 • Oavsett ditt trosystem eller är religiösa grupper ett bra ställe att hitta en flickvän på
 • Du kommer att ha kontakt med samma kvinnor vecka efter vecka
 • Var inte blyg – närma dig henne och säg hej

10. Gå på en konsert

Det är inte ovanligt att vilja hitta någon som delar din kärlek till musik. Så fortsätt och boka biljetter till ditt favoritrock-, metal- eller countryband. Eller njut av en konsert med klassisk musik.

Du behöver inte skaffa platser längst fram och backstage pass för att hitta en flickvän på en konsert. Allt du verkligen behöver göra är att hitta en gratis “konsert på gräsmattan”, ta en filt och en kylväska och gå till parken. Du hittar att alla typer av musiker som spelar på dessa evenemang. Du kan hitta klassisk, jazz, folkmusik, country, rock och mer – allt gratis och där i din trädgård!

Se till att du reser med en manlig kompis eller går ensam. Du vill inte hitta en kvinnlig “wingperson” att ta med dig, eftersom du troligtvis inte kommer att bli kontaktad av en kvinna om du är med en annan kvinna. Men ta gärna med din hund – kvinnor älskar hundar, och de är bra konversationsstartare.

 • Du kan hitta en flickvän som delar din kärlek till musik genom att gå på en konsert
 • Gå ensam eller med en killkompis – ta inte med någon annan kvinna
 • Var lättillgänglig medan du lyssnar på din favoritmusik

11. Sportevent

Om du hittar en kvinna på ett sportevent i den sport du älskar, är det en perfekt match. När allt kommer omkring, vilken kille vill inte hitta en flickvän som hejar på sitt favoritlag när de dricker öl och äter chips?

Okej, det är lite av en stereotyp. Men med det sagt så är många par som inte kommer överens när det gäller sport. Vissa kvinnor tycker att de är irriterande, dumma eller till och med våldsamma. När du vill bjuda hem dina kompisar för att se en stormatch är det trevligt att också ha din flickvän där , eller hur?

Du behöver gå till ett stort event för att hitta en flickvän på ett sportevent. Gå istället till en match i en amatörliga. Faktum är att det är mer troligt att du hittar lokala tjejer när du inte går på de stora eventen. När du har hittat någon som du tycker är intressant, säg hej! Om ni gillar samma lag så är det bra. Om inte är det inget fel med det.

 • Du kan hitta en flickvän på lokala sportevent
 • Dessa kvinnor blir inte irriterade på dig när du vill se den stora matchen med dina vänner
 • Det helt ok om ni håller på olika lag!

12. Väntrum … eller att vänta i allmänhet

Det är förmodligen rättvist att säga att ingen kvinna vill bli raggad på medan hon väntar på en rotfyllnad. Men du kan hitta en flickvän i andra typer av väntrum.

Tänk bara på all den tid du väntar under ditt liv. Du väntar på ett bord på en restaurang. Du väntar på bilregistreringen. Du väntar på postkontoret. Du väntar i kö för teaterbiljetter. I konserthuset. Du fattar grejen.

Nästa gång du väntar på något, dra inte fram din telefon och börja sms:a. Ta en titt runt omkring dig istället? Finns det kanske någon annan som är uttråkad som vi prata? Du har redan fått en konversationsstartare – ni båda hatar att vänta. För konversationen framåt och fråga henne om hon vill ta lunch när denna hemska upplevelse är över.

 • Under din livstid kommer du att spendera mycket tid på att vänta
 • Utnyttja väntetiden och prata med kvinnan som väntar bredvid dig
 • Ta också nästa steg och fråga om hon vill ta en måltid eller dricka något när väntan är över

13. Insamlingar

Kvinnor älskar verkligen män som deltar i insamlingar. Det är något som är attraktivt med en man som är villig att ge sin tid – och sina pengar – till en god sak. Dessutom, när du deltar i en insamling finns det en god chans att du kommer att vara uppklädd, så var inte rädd för att dra fram din bästa smoking. (Eller hyr en, om det behövs.)

Naturligtvis kräver inte alla insamlingar smoking. Gå till båtmässan, flugfiske-turneringen eller en promenad för cancerforskningen om det är något du tror på. Där hittar du kvinnor som stöder samma saker som du gör. Träffa den rätta, så hittar du en flickvän som delar dina värderingar. Det blir inte mycket bättre än så!

 • Män som deltar i insamlingar är superattraktiva för kvinnor
 • Du behöver inte gå på en insamling som kräver smoking – känn dig fri att klä dig informellt
 • När du hittar en flickvän vid dessa evenemang hittar du en flickvän som delar din tro

14. Yogaklass

Japp, det stämmer. Yogaklass. För vilken kvinna blir inte förvånad när en het man dyker upp på Hatha Yoga-klassen hon har gått i flera månader. Naturligtvis finns det en nedsida(/upp)sida till detta. Det finns många kvinnor där, och det kommer kanske att vara flera som kämpar om din uppmärksamhet. Du måste vara snabb med att bestämma vilken kvinna du känner att passar dig bäst.

När du gör det ska du hålla ögonen borta från de andra kvinnorna. Det är absolut nödvändigt när du försöker hitta en flickvän på en yogakurs. I det ögonblick hon känner att din uppmärksamhet har försvunnit, kommer hon att känna sig hotad och troligen kliva undan.

Det kan låta uppenbart, men se till att du registrerar dig för en yoga klass som accepterar både män och kvinnor. Du vill inte gå in i ett rum endast för kvinnor – det skulle vara pinsamt.

 • Du kan hitta en flickvän på en yogakurs om du är försiktig
 • Se till att när du har valt en blivande partner så håller du bara ögonen på henne
 • Se också till att du registrerar dig för en klass som välkomnar både män och kvinnor

15. Happy hour

Vi kommer att ge den här ett rungande “kanske” eftersom att du måste vara väldigt försiktig om du försöker hitta en flickvän i en bar. Vissa tjejer är bara där för att ragga eller för att umgås med vänner. Se till att du pratar med din potentiella dejt innan du ber henne. Hon kanske får fel idé – och det kanske du också får.

Med det sagt får tjejer ofta rådet: om du vill hitta en pojkvän, leta i en bar. Så det finns en riktigt god chans att det alltid finns en tjej på din lokala bar som letar efter mer än att bara ha kul. Ta dig tid, prata med din blivande dejt och ta reda på vad hon verkligen vill ha.

 • Det är riskabelt att träffa en tjej i en bar, men kan hjälpa dig att hitta en flickvän
 • Du måste ta dig tid att lära känna henne innan du frågar ut henne på en dejt
 • Många tjejer får höra att de kan hitta en pojkvän i en bar, så det kan vara anledningen till att hon är där!

16. Köpcentret

Det vore något av en stereotyp att säga att alla tjejer älskar att shoppa. Vissa vill hellre sitta i soffan och beställa från en webbplats, precis som du kanske. Men om du vill hitta en flickvän, kan du “shoppa” i köpcentret.

Tjejer umgås i grupper. Vanligtvis besöker en kvinna inte ett köpcentrum utan minst en vän. Så gå till foodcourten, eller parkera dig själv på en bänk och titta på folk. Det finns en god chans att en härlig tjej dyker upp framför dig, och allt du behöver göra är att säga hej.

Återigen, tjejer håller ihop. Så var säker på att du säger hej till alla, inte bara en kvinna. Visst kan en kvinna ha fångat ditt öga men det kan bara vara så att du har mer gemensamt med hennes vän. Missa inte chansen.

 • Du kan hitta en flickvän genom att hänga i köpcentret
 • Vanligtvis kommer kvinnor att gå till köpcentret tillsammans
 • Se till att du pratar med hela gruppen kvinnor, inte bara en av dem

17. I butiker

Att arbeta detaljhandeln är fruktansvärt. Du kommer att arbeta långa timmar, vara på fötterna hela dagen och hantera galna, oförskämda kunder från soluppgång till solnedgång.

Det är därför du kan hitta en flickvän när du handlar i butiker. Kvinnor som arbetar i detaljhandeln är ofta ensamstående, eftersom långa timmar inte direkt bidrar till att träffa nya människor. Visst har hon blivit raggad på 496 gånger idag, men du kan vara annorlunda. Ragga inte på henne. Sympatisera i stället med henne. Säg följande till henne, “Wow, jag slår vad om att du är redo att avsluta ditt skift. Kunderna i denna butik är vilda!”

Förolämpa inte hennes jobb, fråga istället henne snällt om hon vill ta en drink med dig när hennes skift är slut. Naturligtvis är detta efter lite småprat.

Det är okej att närma sig en kvinna och säga att du är intresserad, så länge du är ödmjuk och ärlig med det. Det finns en god chans att hon kommer att säga ja, hon skulle gärna koppla av efter sitt skift med en drink eller två.

 • Kvinnor som arbetar i detaljhandeln arbetar långa, sena timmar och har vanligtvis inte tid att dejta
 • Du kan kontakta en kvinna som arbetar i detaljhandeln så länge du inte är obehaglig
 • Bjud ut henne på en drink, men först efter att du har pratat med henne ett par ögonblick

18. I hundparken

Har en lurvig kompis? Sätt honom i koppel, ta honom till hundparken och låt honom springa fritt! Det finns många kvinnor som gillar att ta sina husdjur till hundparker, särskilt om du bor i en större stad.

Ta med några godbitar och en frisbee så kan du och din hund åka till stan. Om du har tur hittar ni båda en flickvän i hundparken. I värsta fall får ni båda lite utomhus- och träningstid.

 • Kvinnor tar ofta med sina hundar till hundparker eftersom de är säkra och offentliga
 • Du och din hund kan båda få en vän i hundparken
 • I värsta fall får du och din valp båda lite träning

19. På hotell

Det lät läskigt. Det är inte vad vi menar. Vad vi vill säga är att du kan hitta en flickvän på lyx och andra hotell, särskilt om dessa hotell har barer eller restauranger. Kvinnor som reser i arbetet eller som ofta njuter av hotellrestauranger, barer och andra platser som är “knutna” till hotell. (Tänk vid poolen.)

Du kan gå till dessa platser och du behöver vanligtvis inte vara gäst. Till exempel kan vem som helst dricka i hotellets bar eller äta på hotellets restaurang. Kvinnor som reser i jobbet dricker eller äter i allmänhet ensamma, vilket ger dig den perfekta möjligheten att säga hej och hjälpa henne att lindra lite av tristessen och ensamheten.

Se till att du känner till hotellets regler innan du besöker det. Du vill hitta en flickvän, trots allt, inte hamn i fängelse.

 • Kvinnor som reser ensamma kommer att äta och dricka ensamma i hotellbarer och restauranger
 • Generellt sett kan alla besöka dessa restauranger
 • Känn till hotellets regler innan du besöker det och undvik på så sätt problem

20. Biltvättar

Biltvättar liknar tvättstugor (ett annat bra ställe att hitta en flickvän på) eftersom de är vansinnigt tråkiga. Du kommer att lämna din bil och sedan finns det inget för dig att göra. Så du sitter fast i biltvättens lobby och bläddrar igenom två år gamla tidningar och tittar på repriser av komedier från 70-talet på TV.

Tja, ta chansen att träffa din drömkvinna i en biltvätt. Hon väntar nämligen också. Istället för att plocka upp en gammal tidning kan du säga hej till kvinnan som väntar i stolen tvärs över rummet.

Småprata lite. Fråga om hennes bil. Berätta för henne hur mycket du älskar att ta hand om din bil, men att tvätta den inte riktigt är din grej. Ni två kommer att ha minst en timme i väntrummet tillsammans, varför inte dra nytta av det?

 • Biltvättar är tråkiga och medför mycket väntan
 • Hoppa över att bläddra igenom gamla tidningar och prata istället med en tjej
 • Småprat kommer att fungera bra – ni har gott om tid att prata

21. Teatrar

Det finns faktiskt två sätt till att hitta en flickvän på en teater, och vi kommer att lista dem båda separat. Det första sättet är helt enkelt genom att gå till teatern. Boka biljetter för den lokala produktionen av Turandot (eller vad som helst) och gå. Njut av operan, men njut ännu mer av pausen.

Pauser är alltid fullproppade, eländiga och en kaotisk upplevelse. Alla väntar i rad i vinbaren eller på badrummen eller bara för att komma ut från teatern. Du kan vara en kvinnas hjälte. Hitta en kvinna som står i kö bakom dig som du gillar. Sedan erbjuder du henne att stå i kö med dig. Lömskt? Nej då. Vi tycker att det är gentlemannamässigt.

Medan ni väntar kan ni prata om det pjäsen, operan eller musikalen som ni är på. Många teatrar erbjuder drinkbiljetter med platser, så om du har extra bör du erbjuda henne din. Om inte är det okej, var bara en gentleman så är resten ganska lätt.

En sak borde dock vara tydlig: du vill se till att den teaterproduktion du ser är något som faktiskt intresserar dig. Du vill inte dyka upp på Turandot om du hellre skulle vara på Rocky Horror Picture Show.

 • Du kan träffa kvinnor med liknande intressen genom att gå på teatern
 • Var inte rädd för att vara “listig” och en gentleman, ge henne en plats i kön
 • Se till att produktionen du är på är en du är intresserad av

22. Teatrar del 2

Det andra sättet du kan hitta en flickvän på en teater på är genom volontärarbete. Åh, det finns så mycket du kan göra när du väljer att volontära på en teater! Du kan arbeta med kostymdesigners bakom kulisserna, eller göra något så enkelt som att dela ut program eller hjälpa bidragsgivare på öppningskvällen. Det är givande, det är roligt och naturligtvis får du se showen gratis!

Samtidigt möter du kvinnor som också är intresserade av teater. Åtminstone kommer de att vara intresserade av volontärarbete, så ni har det gemensamt. Titta i dina lokala kataloger för att hitta volontärmöjligheter som är tillgängliga för dig, eftersom volontärarbete i en teater är ett bra sätt att hitta en flickvän!

 • Många lokala och regionala teaterproduktioner behöver volontärer
 • Det finns en hel del aspekter av produktionen du kan vara involverad i
 • Du kan träffa kvinnor som delar intressen som liknar dina när du arbetar som volontär

23. Matlagningskurs

Vill du imponera stort på damerna? Hitta en flickvän genom att anmäla dig till en matlagningskurs. Oavsett om du redan vet hur man lagar mat som ett proffs, eller bara känner till grunderna, är det ganska garanterat att du lär dig något på en matlagnings- eller bakningskurs i ditt område.

Prova nya recept, lär dig nya tekniker och öva de färdigheter du redan har medan du samarbetar med en lokal kvinna som också vill lära sig ett par knep. Det finns inget som säger att ni kommer att bli kockar i världsklass i slutet av klassen eller kursen, men du kommer säkert att ha några nya knep upp i rockärmen.

När klassen är över kan du erbjuda dig att laga mat åt henne. Ännu bättre, ni kan träna tillsammans. Det finns inget mer förförisk än att hitta en rytm tillsammans i köket.

 • Män som kan laga mat är extremt attraktiva för kvinnor
 • Många kvinnor vill också använda sina matlagningsförmågor och prova nya saker
 • Du kan träffa en flickvän på en matlagningskurs och sedan träna på era nya färdigheter tillsammans

24. Gå med i en unisex-liga

Vi har redan pratat om att gå på sportevenemang eller titta på en match på en pub, men varför inte gå ut och gå med i en unisex-sportliga? Kvinnor som spelar fotboll, fotboll, baseboll eller cricket är självsäkra, fysiskt medvetna (till och med vältränade) och har en kärlek till fysisk aktivitet och sport. Gör inte du det?

För att hitta en flickvän som delar din kärlek till sport bör du gå med i en liga. Du får träffa den här kvinnan några gånger i veckan och du får också visa upp din skicklighet. Vad kan vara bättre? Dessutom finns det ett stort utbud när man är på unisex så det finns gott om kvinnor som delar dina intressen.

i de flesta unisex-ligorna behöver du inte vara extremt bekant med reglerna. Det är för skojs skull, men det finns lite sund konkurrens. Så var inte rädd för att bara ta med dig ditt bästa och spela så hårt du kan – det kommer att märkas.

 • Du kan hitta en flickvän som delar din kärlek till sport genom att gå med i en unisex-sportliga
 • Du behöver inte utmärka dig i en sport, du behöver bara spela
 • När ni spelar i en liga tillsammans kommer du garanterat att se henne minst ett par gånger varje vecka

25. Konstutställningar

Eller i stort sett alla typer av shower. Du kan gå till ett museum, en utställning eller en musikfestival. Överallt finns det någon form av “konst” och det är ett bra ställe att hitta en flickvän på. Leta i dina lokala listor efter fotostudior och utställningar, tillfälliga installationer och andra evenemang och platser inte här till dina vanliga ställen. Ser du något som tilltalar dig? Kör på!

Kvinnor som går på konstutställningar är inte nödvändigtvis “konstnärliga.” Men de är säkert mindre benägna att gå till barer och klubbar och väljer i stället en kväll med ett glas vin hemma eller vid ett mysigt evenemang. Om detta låter som din typ av kvinna, är konstshower, museer och utställningar platsen där du kan hitta henne.

 • Många intressanta kvinnor skulle hellre åka till en konstutställning eller utställning än en klubb eller en bar
 • Dessa kvinnor är vanligtvis mer benägna att föredra en hemmakväll över en natt på stan
 • Om denna typ av kvinna verkar kompatibel med dig, är konstshower en bra chans!

26. Ditt närområde

Ja du kan träffa granntjejer. Du kan hitta en flickvän i det egna område om du spelar dina kort rätt.

Vad erbjuder ditt närområde? Bor du i ett lägenhetskomplex med ett månatligt möte? Ett kvarter som är värd för en loppis varje halvår? Kanske kan du titta lite längre ner på gatan och gå på en stadshändelse, som de gatumässor som vi nämnde eller något liknande.

Reunions på gymnasiet och högskolan är ett annat bra ställe att hitta granntjejen på. Särskilt vid reunions i gymnasiet kan du upptäck att du verkligen har kontakt med tjejen som du inte riktigt kom överens med förr i tiden. Människor förändras, och du kanske är ganska bekväm nu med någon som du kände för evigheter sedan.

 • Det finns kvinnor i ditt eget område som är singlar och redo att träffa dig
 • Kolla event i ditt område såväl som återföreningar från gymnasiet
 • Håll ett öppet sinne – bara för att ni inte kom överens då behöver ni inte komma överens nu

Slutsats

Det finns många sätt du kan hitta en flickvän på – men du måste komma ut för att göra det! Du kommer inte att träffa din drömkvinna sittandes på din soffa eller när du pendlar i din bil. Istället bör du använda kollektivtrafik, gå till lokala samhällsgrupper och utforska din stad. Och vem vet, din framtida flickvän eller fru kan vara din nuvarande granne. Lycka till, och kom ihåg att vara dig själv!

You might also like