Pojkvänsguiden: Hur Man Hittar En Pojkvän

Om du har varit singel ett tag kanske du undrar hur du ska hitta en pojkvän. Det är ju inte så att du är oattraktiv, otrevlig eller ointressant. Du är bara singel! Och ensam!

Många människor vet inte hur – eller var – man hittar en pojkvän. Det visar sig att de kanske bara använder fel tillvägagångssätt eller tittar på fel platser. Om du vill hitta din drömkille är den här guiden för åt dig. I den här artikeln kommer vi att prata om:

 • Saker singlar kan göra annorlunda för att hitta en pojkvän
 • Platser du kan gå till på en första dejt
 • Hur man förvandlar en första dejt till en långvarig relation

Är du redo att dejta? Så här hittar du en pojkvän, oavsett vem eller var du är.

1. Besök dejtingsidor

Det finns nästan bokstavligen en dejtingsida för alla på internet. Oavsett om du är gammal eller ung, religiös eller inte, eller till och med om du är intresserad av något som korgvävning under vattnet, finns det en dejtingsida för dig – allt du behöver göra är att söka efter det.

På dessa webbplatser hittar du massor av kandidater, och det bästa är att de också är ute och letar efter dig! Oavsett om du är en man eller en kvinna som letar efter en pojkvän, finns det en god chans att du hittar honom online.

Se till att skapa en bra profil och ta med bra bilder på dig själv. Låt din biografi spegla din sanna personlighet och låtsas inte vara någon du inte är. Ta dig sedan tid att bläddra igenom potentiella matchningar för att hitta några kandidater som du tycker är intressanta. Chatta med dem, lär känna dem lite och lär dig mer om dem innan du planerar den första dejten. Om du gör det kommer det att bli enklare att hitta en pojkvän och inte bara en första dejt som aldrig upprepas.

Så gå vidare – gå online! Du vet aldrig vem som kommer att vara där ute och vänta på dig! Välj antingen en gratis eller betald webbplats, det spelar ingen roll. Ta dig bara ut dit!

 • Dejtingsidor är ett bra sätt att hitta en pojkvän på
 • Det finns webbplatser för nästan alla intressen, nationaliteter och preferenser
 • Ta dig tid med din profil och lär känna dina kandidater innan du planerar en dejt

2. Gå till en bar

Ja, det stämmer. Du kan hitta en pojkvän i en bar om du gör det på rätt sätt. Självklart vill du inte besöka en bar för motorcyklister om det inte är din grej. Du besöker inte en gaybar om det inte är din läggning. Och det är förmodligen inte en bra idé att åka till någon högljudd plats där du skriker på dina potentiella partners bara för att bli hörd.

Välj istället en plats som har ett tema som du gillar. Kanske är det frågesport på den lokala puben, eller så låter din lokala sportbar gäster satsa på fotbollsmatchen. Gå någonstans där det är tyst nog för att kunna prata, men där du har något som kan distrahera dig om samtalet blir tråkigt.

 • Du kan absolut hitta en pojkvän i en bar
 • Hitta en miljö där du kan träffa någon med gemensamma intressen
 • Undvik högljudda platser eller platser som inte passar din personliga stil eller intressen

3. Testa speeddejting

Speed dejting är relativt nytt, men det växer i popularitet. När du går på speed dejting kommer du att hamna i en grupp med ett gäng andra singlar som letar efter en pojkvän eller flickvän. Du har en begränsad tid att sitta vid ett bord med varje person och berätta lite om dig själv och vad du letar efter.

Som nämnts kommer du inte ha mycket tid – vanligtvis cirka 5 minuter. Så när du går på speed dejting, se till att du vet vad du letar efter och vad du vill berätta för ditt blivande dejt om dig själv. Detta undviker konstiga och besvärliga konversationer där du sitter där och hummar och ger dig chansen att upptäcka mer om din partner under den tid ni har.

Det kan också vara en bra idé att springa till ditt lokala tryckeri och få några “visitkort”. Tryck ditt för- och efternamn, såväl som ditt telefonnummer och kanske dina konton på sociala medier. På så sätt kan du lämna ut ditt visitkort om du träffar någon som du vill träffa igen. Lätt som en plätt! Och ja, det finns speed dejting-evenemang för LGBTQ-communityn!

 • Speed dejting ger dig bara några minuter att prata med din potentiella dejt
 • Var beredd – vet vad du vill säga och vad du vill fråga
 • Tryck upp visitkort för att enkelt lämna ut din kontaktinformation

4. Gå till gymmet

Du kan hitta en pojkvän på gymmet om du vet hur du gör det. Självklart vill du inte vara “personen” som följer efter andra personer på gymmet. Det är läskigt och det är irriterande – helt klart avtändande för alla som du tycker är attraktiva.

I stället för att vara en läskig stalker bör du välja en tid då killen du har sett inte är upptagen vid de fria vikterna eller på löpbandet. Tar han en proteinshake före eller efter träningen? Han gillar kanske att sitta i bastun efter ett träningspass. Var inte irriterande – närma dig honom när han är som mest avslappnad.

Så hur ska du närma dig honom? Tja, på samma sätt som du skulle göra i vanliga fall. Du kan helt enkelt gå fram och presentera dig själv, eller så kan du vara lite mer cool. Fråga honom om han kan ge dig några tips om det bästa sättet att träna dina magmuskler, eller fråga vilken typ av kosttillskott han gillar för att hålla sin energi uppe. Du kan vara söt och flirtig, även när du är som svettigast.

 • Du kan hitta en pojkvän på gymmet eller hälsoklubben, men var inte en obehaglig person
 • Presentera dig själv när han inte är upptagen med reps
 • Oroa dig inte för att vara varm och svettig – det är han också!

5. Gör volontärarbete någonstans

Du kan hitta en pojkvän och samtidigt hjälpa det lokala eller globala samhället! Volontära helt enkelt för en sak du är intresserad av. Det kan faktiskt handla om vad som helst. Du kan städa längs en sida av en väg, du kan frivilligt delta i på djurskyddshem eller hjälpa till vid en politisk kampanj.

När du volontärer kommer de män du träffar troligen att ha liknande intressen och värderingar som du. Men med det i åtanke vill du verkligen inte delta i event som strider mot din personliga övertygelse eller värderingar.

Med tanke på detta ger frivilligarbete dig i allmänhet ett bra tillfälle att prata med andra människor, och även om de kanske inte letar efter en partner vet du aldrig vem du kommer att stöta på. Ta på dig ditt smink och en bra attityd och volontära!

 • Du kan hitta en pojkvän som volontärar för en sak
 • Du hjälper lokalsamhället och träffar nya människor
 • Var noga med att välja en orsak som överensstämmer med din egen övertygelse

6. Hitta en pojkvän på sociala medier

Alla typer av människor hänger på sociala medier, och många är mer än villiga att dela personlig information om sig själva online. Av den anledningen kan du hitta en pojkvän på plattformar som Facebook, Twitter och andra. Du vet nästan direkt om de är singlar, vad deras hobbyer är och om de letar efter ett förhållande.

Nyckeln till att hitta en pojkvän på de sociala medier är att vara smart. Kom ihåg – alla kan vara vem de vill vara online. Med det i åtanke vill du kolla in deras “vänner”, titta på deras bilder och bläddra igenom deras tidigare inlägg. När du gör det får du veta mer om den här personen genom att bara läsa lite.

Vara smart. Träffa alltid människor på en offentlig plats och aldrig hemma. Ge inte ut personlig information eftersom det finns många troll där ute. Det kan vara en bra idé att ha minst en gemensam kontakt, men det är förmodligen inte den bästa idén att få kontakt med någon som du har många gemensamma vänner med. Detta kan leda till besvärligheter om saker och ting inte fungerar.

 • Sociala medier är ett bra ställe att lära sig mer om potentiella dejter
 • Människor publicerar mycket information om sig själva, så att du kan “känna” dejten innan du träffar dem
 • Håll dig borta från människor som befinner dig i ditt närmaste nätverk av vänner för att undvika besvärligheter

7. Gå på en kväll med öppen mick

Över hela världen finns det massor av aktiviteter med öppen mikrofon. Du kan hitta ett poesievent, karaoke eller till och med en komedikväll i ditt närområde. Dessa event är fantastiska platser för att hitta en pojkvän. Du kommer att veta att han inte är rädd för att visa vem han är, han har liknande intressen som du och om han har en humor. Extra bonus: du får reda på om han kan sjunga!

Det finns faktiskt ingenting du behöver veta om att gå till kvällar med öppen mick – du behöver inte ens delta om du inte vill. Tänk dock på att inte alla som deltar i en kväll med öppen mick är singlar. Så du måste fortfarande presentera dig själv och gå igenom proceduren för att ta reda på vad som gäller.

 • Kvällar med öppen mikrofon är roliga och det finns en stor variation
 • Dessa event är ett bra ställe för att hitta en pojkvän
 • Inte alla deltagare är singlar, så presentera dig själv!

8. Bröllop

Du kanske inte är riktigt redo att knyta knuten, men bröllop är ett trevligt ställe att hitta en pojkvän på. När du går på ett bröllop kommer du att märka att det är en viss “atmosfär” runt firandet. Det är glatt och roligt, men ett par tårar kommer att fällas. Sammantaget gör bröllop att människor öppnar sig lite mer för andra, och det är mer troligt att du kommer att få kontakt med en blivande partner.

Vi rekommenderar inte att du blir en professionell wedding crasher. Det är bara konstigt och inte bra. Men om dina vänner gifter sig, OSA “ja.” Du kan också “volontära” att vara någons plus en om personen också är singel.

Tänk också på att det dricks mycket på bröllop. Det kan vara bra – självklart vill du inte komma i kontakt med killen som snubblar runt i festlokalen. Men det kan också vara en dålig sak genom. Var försiktig.

 • Stämningen vid bröllop bidrar till att hitta en pojkvän
 • Det rekommenderas inte att du kraschar folks bröllop bara för att hitta en pojkvän
 • Var försiktig, eftersom folk tenderar att dricka vid bröllop och du inte vill hamna i problem

9. Tvättomater

Har du en tvättmaskin och torktumlare hemma? Det spelar ingen roll! Du kan fortfarande få lite förändring tillsammans och besöka tvättomaten. Samla upp dina handdukar (inte dina underkläder) och gå till tvätten för att hitta en pojkvän.

Vi skojar inte! Tvättomaten är en ensam plats. Du håller i dina kläder, häller tvättmedel, betalar och trycker på start. Sen då? Du väntar. I minst 30 minuter väntar du, läser tidningar, stirrar ut i luften eller spelar Candy Crush på din telefon.

Varför inte använda den tiden till att konversera med någon? Finns det en intressant snygg kille som viker sina lakan? Erbjud att hjälpa till med lakanet som ingen någonsin kan tyckas få rätt på. Tvättomater är ett bra ställe att träffa människor på, men se till att tvätten du tar med är barnvänlig.

 • Tvättomater är tråkiga, ensamma platser
 • Du kan hitta en pojkvän vid en tvättomat bara genom att prata med andra besökare
 • Se till att tvätten du tar med är något du inte har något emot att andra ser

10. Kaféer

Kaféer är några av våra favoritplatser att hitta en pojkvän på. När du besöker ett kafé kommer du att stöta på ett antal olika sorters människor. Det finns människor som har bråttom, på väg till jobbet och bara behöver ett extra boost. Det finns människorna som vill arbeta eller läsa, och du känner igen dem för att de sitter i ett hörn med en bok eller en bärbar dator.

Sedan finns det människor som använder kaféer som sociala mötesplatser. Tänk VÄNNER. Det här är de människor du letar efter. Det finns inte någon stor chans att du kommer att hitta dem hos de stora kedjorna. Sök istället efter lokala, familjeägda kaféer.

När du har besökt kaféet några gånger börjar du märka att det finns “stamgäster” som ofta kommer dit. Dessa människor känner nästan alltid varandra, och de är vanligtvis extremt vänliga. Många har till och med hittat sina makar bara genom att vara stammisar på ett kafé. Så om du gillar kaffe, te eller till och med muffins, gå till ditt lilla lokala kafé för att hitta en pojkvän idag!

 • Hål i väggen kaféer är några av de bästa platserna att hitta en pojkvän på
 • Besök det ett par gånger så börjar du märka vilka stamgästerna är
 • Presentera dig själv och du är hemma – om inte annat kommer du att ha några fantastiska nya vänner!

11. Ride sharing

Har du en bil? Ja, då kan du hitta en pojkvän. Genom att registrera dig för ett ride sharing-program kan du inte bara tjäna lite extra pengar utan kan också träffa några intressanta människor. Det finns dock några saker som du måste tänka på.

Kontrollera först att du har en kamera installerad i din bil. Om saker och ting går fel, vill du ha det dokumenterat. Vissa killar är obehagliga (och det är även vissa kvinnor) så spela in allt.

För det andra, var inte läskig själv. Ibland vill en kille bara åka från jobbet till biografen. Han är inte intresserad av att dejta dig – ibland är han inte ens intresserad av att prata med dig. Som sagt är människor som använder ride sharing mer sociala än de som väljer att ta en taxi.

För det tredje, se upp för de som är fulla. Faktum är att vissa kvinnor väljer att inte alls plocka upp från barer. Ha din egen säkerhet i åtanke och vidta alltid försiktighetsåtgärder.

Slutligen, var dig själv! Prata med din kund. Om han inte verkar intresserad av att prata, var bara tyst. Annars kan din kund vara din nästa pojkvän.

 • Ride sharing-program är ett roligt sätt att träffa nya människor på
 • Var alltid försiktig när du är en chaufför
 • Var dig själv och respektera dina kunders gränser

12. Ta en kurs

Oavsett om du vill få en högskoleexamen eller bara vill lära dig en ny färdighet, är det ett roligt och intressant sätt att hitta en pojkvän på. Om du har ett lokalt bibliotek, högskola eller till och med konststudio kan du ta en kurs i något som du gillar.

Det här kan handla om allt. Du kan lära dig hur man deklarerar, hur man kastar en yxa eller hur man dansar. Du kan lära dig yoga, lära dig att skriva eller lära dig kickboxing. Oavsett vad du väljer, var säker på att det är något du tror att du kommer att gilla – du kan träffa män där som har intressen som liknar dina.

Om du är riktigt ambitiös kan du anmäla dig till en klass på universitetet. Detta kan emellertid vara dyrt när om man tar hänsyn till ansökningsavgiften, böckerna och undervisningen. Om du har en begränsad budget kan du ta en gratis eller billig klass. Det finns en god chans att en het kille vill lära sig tillsammans med dig, så gå fram och presentera dig själv!

 • Du behöver inte gå på universitetet för att gå med i en klass
 • Anmäl dig till lokal konstföreningar eller någon annan klass och träffa män som delar dina intressen
 • Var noga med att välja något som tilltalar dig – du kan behöva en studiekompis!

13. Vinprovningar

Över hela världen försöker vingårdar att marknadsföra sina viner. Du kan dra nytta av dessa turer och provsmakningar och samtidigt hitta en pojkvän! Det bästa är att du inte behöver kunna något om vin. Det är ju vad dessa händelser är avsedda för. Du lär dig något du kan dela med dig av på middagar, njuta av trevligt prat om vin och träffa nya människor. Win-win!

Vinprovningar hålls inte alltid på vingårdar. Istället kan du kolla med lokala restauranger för att ta reda på när evenemang hålls. I allmänhet är dessa evenemang på exklusiva restauranger. Gillar du inte vin? Det är okej. De finns också ölsmakningar!

 • Du kan hitta en pojkvän på lokala vinprovningar
 • Vinprovningar är roliga och ett bra sätt att träffa nya människor
 • Om du inte bryr dig om vin kan du istället delta i en ölsmakning

14. Sociala gemenskaper

Alla grannskap och orter har sociala gemenskaper som du kan gå med i. Dessa grupper är personligen, inte online, och de har ett brett spektrum av intressen och subkulturer. Du kan hitta en pojkvän i någon av dessa, var bara säker på att ditt samhälle är ett som du gillar.

Gemenskapen du går med i kan relatera till nästan vad som helst. Här hittar du LGBTQ-samhällen, cyklistgrupper, religiösa samfund, volontärsamhällen och konstsamhällen. Du kan gå med i en teatergrupp, en djurrättsgrupp eller en politisk aktivistgrupp.

Välj något du kan identifiera dig med och registrera dig. Du kan bli ombedd att betala en medlemsavgift, men oftast låter dessa grupper dig besöka och träffa människor innan du går med. När allt kommer omkring vill de också träffa dig. När du är inne är det dags att börja lära känna alla. Säg hej till andra i gruppen och låt nätverkandet börja!

 • Det finns sociala gemenskaper för nästan alla intressen där ute
 • Du kan hitta en pojkvän genom att engagera dig i dessa grupper
 • Du måste antagligen registrera dig eller gå med, men de flesta låter dig prova på först

15. Bokaffärer

Många gånger besöker folk bokaffärer eftersom de letar efter något speciellt. Men oftare besöker människor dessa butiker eftersom de vill bläddra och leta. Antikvarier är särskilt bra ställen att hitta en pojkvän på eftersom människor tenderar att vara mer pratsamma och ha en mer inneboende kärlek till de böcker de bläddrar i.

Hitta ett antikvariat i ditt område – bonuspoäng om det säljer kaffe – och planera att tillbringa eftermiddagen där. Du kommer att upptäcka att det finns många fantastiska titlar på hyllorna i dessa butiker, några som du kanske aldrig ens har hört talas om. Antikvariat har också en fantastisk atmosfär som är perfekt för ett tyst samtal och för att träffa människor.

Börja prata med killen du gillar och dela berättelser om dina favoritböcker för att bryta isen. Ta sedan en kopp kaffe tillsammans och fortsätt konversationen samtidigt som du planerar din första dejt.

 • Atmosfären i antikvariat är perfekt för att hitta en pojkvän
 • Böcker är bra konversationsstartare
 • Bonuspoäng om din bokhandel säljer kaffe

16. Meetup-grupper

Meetup-grupper är vanligtvis online, men vi ville inte inkludera dem i kategorin onlinedejting. Istället är det fokuserade grupper som är centrerade kring en aktivitet eller ett tema. Till exempel ensamförälder, klättring eller bara en geografisk plats. När du söker efter meetup-grupper kommer du att märka att en hel del är speciellt skapade för singlar. Det är de du vill ha om du vill hitta en pojkvän.

Om du hittar en “singel meetup-grupp för hundälskare”, är det ännu bättre. Du ser att många är skapade för singlar med specifika intressen. Precis som dejtingsidor hittar du grupper för alla nationaliteter, könsidentiteter, sexuella preferenser, religiösa anknytningar med mera. Skillnaden är att meetups är gruppträffar, så det är mindre tryck på att samtala än du skulle göra med någon du träffar på en dejtingsida.

 • Meetup-grupper genomförs i en grupp så det blir mindre tryck
 • De flesta meetup-grupper annonseras online
 • Du kan hitta en meetup-grupp som är fokuserad på nästan vilken hobby eller intresse som helst

17. Gå till parken

Vad kan vara enklare än att bara åka till parken för att hitta en pojkvän? Plocka upp din frisbee, eller packa med några godisar till din hund och lite vatten och gå till din lokala park. Du kan delta i en basketmatch eller fotboll eller ta helt enkelt med lite kaffe och titta på folk. Oavsett, vad finns en god chans att du kan träffa en trevlig man att prata med.

Var lättillgänglig. Sitt inte där med en tidning eller en bok – människor kommer antagligen inte tänka på dig som särskilt utåtgående eller vänlig. I bästa fall tror de att du försöker fly världen och få lite tid för dig själv. Istället kan du bara smutta på en latte, njuta av utsikten och få lite vitamin D.

 • Parken är ett bra ställe att träffa en man
 • Var säker på att du är tillgänglig – begrav inte näsan i en bok
 • Du kan ta med din sportutrustning eller din valp som underhållning och konversationsstartare

18. Gå på en blind date

Känner din mamma den här superkillen som råkar vara vän till hennes väns farbrors golfkompis? Varför inte? Det är inget fel med en blind date. Du vet aldrig vem du kommer att träffa och det finns alltid en möjlighet att du och den här mystiska mannen kommer att gilla varandra.

Var alltid försiktig på en blind date. Ni bör träffas på en allmän plats och köra separat. När allt kommer omkring vill du inte att en främling ska veta var du bor om han känns obehaglig. Berätta för en vän vart du ska och hör av dig regelbundet.

Utöver det är det bara att njuta! Gör det mesta av dejten för även om ni inte är fysiskt attraherade av varandra, kan ni bli livslånga vänner. Dessutom vill du inte bränna broar med din mammas kompis väns farbror.

 • Blind dates är ett äventyr, döm inte ut dem
 • Du vet aldrig vem du kommer att träffa på en blind date
 • Håll dig säker, träffas på en allmän plats och ta alltid separata bilar till platsen

19. Gå på klubb

Om du är sugen på det, varför inte ta på dig dina bästa byxor, glänsande skjorta och stilettklackar och gå till klubben. Du kan visa upp dina dansfärdigheter på golvet, eller helt enkelt titta på medan andra dummar sig där ute medan du smuttar på cocktails.

Om hög musik och spastisk belysning är din grej är klubben ett bra ställe att gå till. Som alltid bör du vara försiktig och håll alltid, alltid ett öga på din dryck. Naturligtvis gäller det alla platser du besöker. En sak att komma ihåg: om du hittar en pojkvän på en klubb, förvänta dig att han vill gå tillbaka. Så om klubbscenen inte är ditt grej är det förmodligen bäst att välja något annat ställe.

 • Klubbar är inte för alla, men om det är din grej, gå dit!
 • Var försiktig – dessa platser är ofta högljudda och svagt upplysta – håll alltid ett öga på din dryck var uppmärksam
 • Om du hittar en pojkvän på en klubb, kommer han förmodligen att vilja gå tillbaka till klubben, så var säker på att du är intresserad av att göra det

20. Gå till en fest

Om du vill ha en lugnare version av en klubb, varför inte säga ja till din väns festinbjudan. Lokalen kommer troligen att vara mer intim, mindre trång och du kommer åtminstone att känna några av de som är där. Samma regler gäller för fester som för klubbar och andra situationer: håll dig säker och var uppmärksam. Men du kan absolut hitta en pojkvän när du går på en fest, även om du bara känner några få personer.

Innan du åker bör du ta reda på vad det är för klädkod. Är det ett poolparty? Formell fest? Avslappnat? Är det något festligt, som födelsedag eller årsdag? Ta reda på det innan du går för att undvika besvärliga byten.

En annan sak att tänka på är att du inte vill skada din väns känslor om det finns en kille som det bara inte fungerar med. Var alltid trevlig i dina interaktioner så att du inte bränner broar med dina vänner.

 • En väns fest är ett bra ställe att hitta en pojkvän på
 • Du kommer i alla fall känna folk på festen om du inte hittar någon du gillar
 • Vet vilken typ av fest det är innan du åker så att du kan undvika konstigheter

21. Gå till casinot

Har du turen med dig? Gå till casinot för att hitta en pojkvän. Casinon är fantastiska platser att gå till oavsett om du är bra på att spela eller inte. Du behöver inte gå till blackjackbordet. I själva verket behöver du inte ens spela på slots. Om du känner för det kan du bara smutta på cocktails och titta på vad som händer.

Om du märker att du är attraherad av någon, närma dig honom. Fråga honom om du kan köpa en drink till honom eller fråga honom bara var han hade mest tur ikväll.

Håll dock ett öga på din framtida dejt. Det finns människor där ute som är beroende av att spela, så se till att stämma av det i konversationen, det kan vara bra att känna till för framtida dejter. Och var noga med att inte spela bort dina livsbesparingar! Det är inte värt det bara för att hitta en pojkvän!

 • Det finns gott om män på casinot, av vilka många är singlar
 • Du behöver inte satsa alla pengar du har – ett par kronor kommer att räcka
 • Var uppmärksam på hur din dejt agerar och vilken attityd han har – det finns många människor som är spelberoende

22. Gå till biblioteket

Vissa människor föredrar en lugnare livsstil. Om det låter som dig och låter som din perfekta dejt, varför inte prata med någon på biblioteket? I likhet med en bokaffär kan du prata om dina favoritböcker eller fråga om vad han läser för närvarande. Det finns massor av skäl till varför någon kan vara på biblioteket, för att söka jobb till att släktforska – fråga bara!

När det gäller dig bör du ha tänkte ut en bra anledning till varför du är där. Berätta för honom att du letar efter den nyaste King-romanen eller om du vill använda skrivaren för att din är trasig. Du behöver inte göra det alltför avancerat. Som sagt kan du kanske försöka hitta en bok!

 • Bibliotek liknar bokaffärer eftersom de är bra konversationsstartare
 • Du kan enkelt hitta en pojkvän genom att fråga honom varför han är där
 • Var också beredd på att ha en god anledning till varför du är där, som att leta efter din favoritförfattares nya bok

23. Besök en bilshow eller auktion

Det finns förmodligen få enklare sätt att hitta en pojkvän på än genom att besöka en bilshow. Inse det. Killar älskar bilar. De talar till deras maskulinitet … eller något … och det är som om män har en inneboende kunskap om ett fordons inre funktioner.

Du behöver inte kunna saker om bilar för att gå till en bilshow. När allt kommer omkring kan alla uppskatta skönhet. Om din blivande dejt frågar kan du bara säga att du är där för att lära dig mer om bilar, klassiska bilar eller vad det än är för tema på showen.

Bilshower är vanligtvis inte särskilt formella händelser. Du kommer helt enkelt gå runt och prata med fordonsägarna. Vem vet? Kanske kommer du att gilla en av dessa bilägare. Om inte, kan du ragga på andra besökare.

 • Män lockas till bilshower
 • Du kan hitta en pojkvän på en bilshow även om du inte är intresserad av bilar
 • Bilshower är avslappnade evenemang – det finns gott om möjligheter att prata

24. Gatumässor

De flesta samhällen runt om i världen träffas för att fira något. Kanske firar de stadens jubileum varje år. Kanske firar de en nationell helgdag som självständighetsdagen eller Ivan Kupala. Om det är sant för din stad, gå dit!

Gatumässor är vanligtvis gratis och det är vanligtvis väldigt kul! Du kommer att höra musik, smaka mat och de är vanligtvis familjevänliga så det finns i allmänhet inte en massa berusade människor som går runt – riktigt avtändande. Välj en festival som du är intresserad av att gå på, oavsett om det är regattaen eller bara musik i parken, klä upp dig och gå! Presentera dig själv för personer du vill träffa, eftersom det finns en god chans att de är lokala. Även om du inte hittar en pojkvän på en gatumässa, kommer du troligen att träffa några grannar!

 • Samhällen runt om i världen anordnar gatumässor och festivaler
 • Dessa evenemang är vanligtvis gratis och öppna för allmänheten
 • Presentera dig själv för människor: du hittar kanske en pojkvän eller så gör du inte det, men du kommer åtminstone att träffa dina grannar!

25. På Posten

Det låter riktigt enkelt, men på vilken plats väntar du längre än på posten? När du står i kö ska du inte bara vara tyst och stirra in i väggen. Presentera istället dig själv för killen som står bakom eller framför dig. Småprat kommer att fungera bra här, men det hjälper om du har något lite mer innehållsfullt att säga.

Även om det är frestande bör du försöka att inte klaga för mycket. Ingen gillar en grinig person, så håll konversationen uppe. Berätta för honom vad som finns i paketet du skickar – det är din mors 75-årsdag och du skickar en klocka till henne. Vad som helst – hitta på bara. Paketet behöver inte ens vara till din mamma. Men ljug inte om något som du inte kommer att komma ihåg.

Går du till posten? Du kan dra nytta av väntan. Skicka dina paket och hitta samtidigt en pojkvän.

 • Att vänta på postkontoret behöver inte vara outhärdligt
 • Börja prata med killen bredvid eller bakom dig
 • Se till att lämna konversationen öppen så att den kan förvandlas till en dejt

Slutsats

Om du är singel och letar efter en pojkvän kommer dessa 25 tips säkert att hjälpa dig. Du kan välja ett eller hitta på ett eget, men poängen är att du kan hitta en pojkvän bokstavligen var som helst. Oavsett om du volontärar för en sak eller bara skickar ett paket

You might also like